• img

Med implementeringen av plastforbudet i fjor ble opplevelsen av nedbrytbare sugerør og debatten om ulike nedbrytbare materialer et mest omtalt tema.Blant dem ble papirsugerør førstevalget for boble-te-butikker og kaffebarer, men med temaer som papirsugerør kan ikke trenge gjennom plastlokket, dosering kan ikke suges opp, sugerør mykner etter å ha drukket med en merkelig lukt og så på.Med emnene som treffer hot tags, er papirsugerør gradvis på retrett, mens PLA-sugerør tar ledelsen med sin utmerkede ytelse.

吸管1

Statistisk sett var den kumulative nasjonale produksjonen av plaststrå nesten 30 000 tonn i 2019, eller rundt 46 milliarder sugerør, hvorav 27,6 milliarder var industrielle matchende sugerør festet til melke- og drikkebokser.Presset på miljøet fra sugerørene og deres emballasje kan tenkes.

Det er veldig verdt å merke seg at halmdebatten har vært ledsaget av endringer i halmpakningen.Tradisjonell halmemballasje er for det meste gjennomsiktig plastemballasje, som er så vanlig i meieriprodukter og drikkesugerør, mens ledende innenlandske meieriselskaper har utforsket biologisk nedbrytbare løsninger for sugerør og deres emballasje, og begynner å bruke nedbrytbare sugerør i produktene sine allerede i 2020 og blir en ny retning forfulgt av mange selskaper.

吸管2

Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd. har lansert den første masseproduserte biologisk nedbrytbare filmen i Kina, BiONLY, som utvilsomt gir en løsning for halmpakking

BiONLY har kontrollerte nedbrytningsegenskaper og kan brytes ned til vann og karbondioksid innen 8 uker under industrielle komposteringsforhold, og oppnår dermed en perfekt syklus fra naturen og tilbake til naturen.

BOPLA banan

I mellomtiden har den fysiske egenskaper som kan sammenlignes med tradisjonell plaststråemballasje, med høy gjennomsiktighet, høy glans og utmerkede varmeforseglingsegenskaper, noe som muliggjør produksjon uten å endre prosessutstyr og oppnå utstyrskompatibilitet.Den kan også brukes i kombinasjon med eksisterende nedbrytbare sugerør for å oppnå 100 % biologisk nedbrytbarhet.

BOPLA

I tillegg til halmemballasje,BARE BIOhar tidligere vært vellykket brukt i flyselskapenes fullstendig biologisk nedbrytbare servise, og har hjulpet kinesiske flyselskaper med å oppfylle sine plastforbud og doble karbonmål.Dessuten kan den også brukes i tape, beskyttelsesfilmer, vindusfilmer, papirlaminerte filmer, etiketter, generelle poser, antiduggfilmer, blomsteremballasje osv. Det er et grønt utviklingshjelpemiddel som kan hjelpe hele industrien til å oppfylle sine ansvar for karbonreduksjon.


Innleggstid: 28. april 2022